Sådan kan du få rettet op på dine tænder uden skinner

30 April 2021
Silje Hansen

Er du ved at være stærkt utilfreds med dine skæve tænder, de store mellemrum der er mellem tænderne, eller hvis du føler du har et for stort overbid eller underbid? Der har længe været en løsning, hvor du kan få en meget stor bøjle på tænderne eller få lavet skinner, som med tiden kan sætter dine tænder på rette plads. Det er dog sjældent at man som ung eller voksen vælger denne løsning, da det er noget som er meget tydeligt for sine omgivelser, og sætter en stor begrænsning for, hvad man må spise og drikke. 

Derudover kan det sætte en stor hæmning for at man smiler med tænderne eller i hvert er man opmærksom på dette, hvis man er utilfredse med ens tænder. Det er der heldigvis kommet en smartere løsning på, så du igen kan få smile, uden at skulle tænke på dine tænder. Med en invisalign bøjle, kan du få en effektiv og sikker løsning. 

Hvordan virker invisalign bøjlen?

En invisalign bøjle er en diskret tandbøjle som er gennemsigtig. Dermed lægger man ikke mærke til den sammenlignet med en traditionel bøjle. Den bliver typisk designet og tilpasset ens tænder, så den sidder som den skal. Du vil dermed næsten heller ikke selv tænke over, at du har dem på, når du først har vænnet dig til bøjlen. 

Den er let at tage af på, hvilket gør det nemmere for dig at børste dine tænder. Det betyder også, at du kan spise og drikke det som du har lyst til uden at tænke på, at det sætter sig i bøjlen. Det er dog vigtigt, at du har invisalign bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet. Det vil klart give dig det bedste resultat, når tænderne retter sig på plads.

Få lavet en professionel invisalign bøjle

Her kan du få lavet en invisalign bøjle, som passer til dine tænder og mund. 

Flere Nyheder