Husk at tænke dig om, før du tager lån til istandsættelse

06 May 2021
Mathias Nielsen

Måske har du lige købt nyt hus eller lejlighed? Eller måske trænger du bare til at få frisket omgivelserne lidt op. Hvad enten du er i den ene eller den anden situation, så kan vi nok blive enige om, at det er lækkert at få renoveret og istandsat hjemmet, sådan at at dine omgivelser passer til din smag og din livsstil.

Det gør eksempelvis en himmelvid forskel, om du har et badeværelse som er lækkert at bruge, eller et gammelt et som du ikke kan lide. Samme gælder for køkkenet. Det er rum, som du bruger flere gange hver eneste dag, så det har meget at sige for din livsglæde, om du nyder at være i og bruge disse rum.

Selvom man synes det er vigtigt at få frisket hjemmet op, så kan det tage lang tid at få sparet pengene sammen til at få gjort noget ved projektet. Det koster nemlig oftest mange penge i både materialer og håndværkerydelser. Derfor er det en oplagt mulighed at tage et lån i banken til at få lavet de ting, du gerne vil have. Der er dog nogle ting du bør overveje før du tager et lån til istandsættelse.

Det skal du tænke over, før du tager lån til istandsættelse

Du skal huske når du vil tage lån, at det ikke bare er gratis penge. Du skal dermed betale for at låne penge i form af renter og andre afgifter. Så derfor er det vigtigt at overveje, om du er klar til at betale penge for finansiering for at “få lov til” at renovere hurtigere end ellers.

Det er også en god ide at indsamle tilbud fra forskellige banker for at se, hvem der tilbyder de bedste lånevilkår. Det kan jo være der er penge at spare hos én bank frem for en anden.

Læs mere om lån til istandsættelse her: https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Flere Nyheder