Fest og firmaarrangement på sjællandsk gods

05 October 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om at fejre dit bryllup i de mest romantiske omgivelser i hele Danmark – eller leder du efter de perfekte rammer omkring dit firma arrangement? Så kan Sonnerupgaard Gods faktisk hjælpe dig i begge tilfælde.

Hvad er Sonnerupgaard Gods?

Sonnerupgaard Gods er en af de flotteste og mest velbevarede gods ejendomme i landet. Med sin fantastiske beliggenhed midt i det sjællandske fjordland, tæt på Sagnlandet Lejre og Skjoldungernes land, er Sonnerupgaard Gods et af de mest spændende godser du kan opdrive på dansk grund.

De fredede historiske bygninger som udgør selve herregården står super flotte og velbevarede, og sat i stand efter alle kunstens regler. De top moderniserede mødelokaler, konferencelokaler og auditorier er forsynet med state of the art AV udstyr og øvrige møde faciliteter, men fremstår med deres historiske islæt ganske intakt.

Med mødelokaler på Sonnerupgaard Gods kan du således byde dine deltagere velkommen i de smukkeste lokaler, og samtidig nyde historiens vingeslag og lokaler med en helt fantastisk atmosfære.

Bryllups fejring på Sonnerupgaard Gods

Skal du giftes, og skal festen være ganske uforglemmelig for såvel dig og din livspartner som for alle jeres gæster? Så tilbyder Sonnerupgaard Gods faktisk de mest optimale rammer.

Hos Sonnerupgaard Gods kan du holde bryllup i de allermest romantiske lokaler. Du tilbydes fuld forplejning fra tidligt til sent. Sonnerupgaard Gods kan tilbyde festlokaler og selskabslokaler i mange forskellige størrelser som hver især kan rumme op til hundrede siddende gæster.

Du får mulighed for at bestille mad ud af huset eller catering gennem Sonnerupgaard Gods. Og du kan sågar få hjælp til oppyntning af lokalet efter eget ønske hos de dygtige folk tilknyttet de historiske lokaler.

Overnat på Sonnerupgaard Gods efter festen

Når bryllupsfesten er til ende er det oplagt at tilbringe natten i den skønne brudesuite på Sonnerupgaard Gods. Klik ind og læs mere på sonnerupgaard.dk

Flere Nyheder