Få farver ind på dit badeværelse

10 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Badeværelset er et vigtig rum i ens hjem. Selvom det ikke er her, du tilbringer allermest af din tid, så er det væsentligt, at du har et velfungerende og indbydende badeværelse at opholde dig i. Hvis du synes, at dit badeværelse trænger til en opgradering, så er der nogle ting, som du kan gøre for at give dit badeværelse et løft. Læs med i dette indlæg, om hvordan du får bragt flere farver ind på dit badeværelse, så den fremstår mere indbydende og hyggelig overfor dig selv og dine gæster. 

 

 

1. Få malet dine vægge

Hvis du har et klassisk hvidt badeværelse, så kan du overveje at få bragt farver ind, ved at få malet dine vægge i en ny og frisk farve. Der er en del farver at vælge imellem, så du kan roligt finde en farve, der passer med din stil og smag. Det vigtigste er, at du finder en farve, der matcher med den stil, du har ude på badeværelset. Det kan være, hvis du har et moderne badeværelse i en mere minimalistisk og nordisk stil, så skal du vælge neutrale farver, såsom beige, sart rosa eller grålige nuancer. Her kan du også overveje at få malet dit badekar med en ny farve, så det passer mere med rummets stil. Her vil der males en ny emalje, hvor du selv kan bestemme farven

 

2. Køb nye håndklæder

Hvis du helst ikke vil i gang med at male, så kan du også købe nye håndklæder i en frisk farve. Det kan have en positiv effekt på dit badeværelse, og dine gæster vil uden tvivl lægge mærke til farveskiftet. Det behøver ikke at være hidsige farver, som du vælger. Det kan f.eks. være mørkeblå, grøn eller lilla, der kan give rummet lidt mere farve. 

 

3. Planter til badeværelset

Et andet trick, der kan give dit badeværelse mere farve, det er at købe planter. Med planter kan du få bragt flere grønlige nuancer ud på badeværelset, og det kan sågar give rummet et bedre indeklima. Her kan du nemlig finde planter, der kan leve godt i et fugtigt rum, og som kan gøre, at rummet føles mere behageligt at opholde sig i. Du skal blot være sikker på, at det er planter, der kan klare klimaet ude på badeværelset. 

More articles