Bliv uundværlig med Power Bi

31 August 2021
Steffen Hansen

Det bliver sværere og sværere at skille sig ud på arbejdsmarkedet, derfor bliver man sommetider nødt til at udvikle sig selv, og tilføje nye egenskaber til sin værktøjskasse. En af de værktøjer kan være Microsoft programmet Power Bi, som er et business intelligence software, som hjælper dig med at visualisere data, trække data ud, og lægge planer, som giver mening.

Sådan kan du lære Power Bi

Hvis du gerne vil lære Power Bi, så er der flere måder du kan gå til opgaven. Du kan kaste dig ud i at lære det ved selvlære, hvor du følger online guides og videoer, hvor de fortæller om hvordan man bruger programmet. Du kan hente programmet og lege rundt i det selv, eller du kan tilmelde dig et kursus, hvor du får en underviser tilknyttet. Ved at vælge selvlære skal du være god til at holde dig selv i nakken, så du får arbejdet med programmet, og derved lærer så meget som muligt.

Ved at vælge et kursus, så kommer du på et hold, hvor du sammen med andre som vil lære softwaren i fællesskab udvikler dig. Derudover vil du som nævnt før få en underviser tilknyttet, som kan støtte dig undervejs med opgaverne, og hjælpe dig til hvordan du gør det bedst.

Tilføj det til CV’et

Når du har lært noget nyt, så er det vigtigt, at du tilføjer det til dit CV. Derved kan du vise virksomheder hvilke værktøjer du kan finde ud af, hvor meget du har arbejdet med dem, og i den proces vise dem hvad de kan forvente, hvis de ansætter dig. Power Bi er et værktøj, som mange virksomheder kan finde på at kigge efter, da det kan hjælpe dem med at få visualiseret data på en måde, så de bedre kan lægge planer og strategier for fremtiden.

Flere Nyheder